Over ons

OGO©  is een concept voor onderwijs en kinderopvang.  Het OGO-concept heeft een stevige wetenschappelijke basis en heeft zich bewezen in de praktijk. OGO gaat uit van een holistisch mensbeeld. Organisaties die werken met OGO stimuleren kinderen om in hun ontwikkeling steeds een stap verder te zetten. Ook OGO zelf ontwikkelt zich verder op basis van actuele inzichten en wetenschappelijk onderzoek.

De OGO Vereniging wil meer bekendheid geven aan OGO en draagt bij aan het bevorderen van de kwaliteit, ontwikkeling en groei van het concept en de professionals.

OGO-scholen werken met Basisontwikkeling, Zin in Lezen en Ontwikkelingsgericht Onderwijs.
OGO-kinderopvang werkt met Startblokken.

Lees meer

Word lid of donateur

De OGO Vereniging (voorheen OGO Academie) is een vereniging. De vereniging kan niet bestaan zonder leden. Wil je ook lid worden, klik dan hieronder op de blauwe knop om jezelf aan te melden.

Lid worden individueel
Donateur worden
Lid worden als organisatie

OGO in beeld

Het OGO-concept leer je het beste kennen in de praktijk van OGO-scholen en Startblokkenlocaties. Deze staan er veelal voor open om geïnteresseerde bezoekers te ontvangen en hen de meerwaarde van OGO te laten zien en beleven. Op de pagina 'OGO in beeld' bieden foto's en filmpjes alvast een eerste kennismaking met de praktische uitvoering.

Meer OGO in beeld

OGO locaties

Bekijk ze hier!