Stoelyoga tussendoortjes op school
 
(Advertentie)
(Advertentie)

De leerlingen zullen tijdens sommige oefeningen de benen strekken. Zorg dus voor voldoende ruimte tussen de stoelen, ook voor de staande oefeningen.

Er staan op deze Yurls ook stoelyoga tussendoortjes voor leerkrachten.

Op deze pagina verschijnen korte video's van ruim 5 minuten met yoga oefeningen die op de stoel uitgevoerd kunnen worden. Onder begeleiding van yogadocente Judith Voermans, voor leerlingen in het onderwijs. Ideaal als tussendoortje om even een moment van rust en ontspanning te creëren. Nieuwe oefeningen worden aangekondigd in de Nieuwsbrief Basisonderwijs.

(Advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)
(Advertentie)

Judith Voermans is Yogadocente. Ze volgde de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. De video's op deze pagina zijn gericht op leerlingen in het onderwijs, maar Judith geeft ook wekelijks online lessen aan volwassen. Met haar bedrijf Happyou wil zij een bijdrage leveren aan het gezond en gelukkig ouder worden. Bewegen en ontspannen zijn daar een essentieel onderdeel van.

Yoga oefeningen kunnen zowel op de mat als op de stoel gedaan worden en is echt voor alle leeftijden! Zo verzorgt Judith ook online lessen aan senioren en in de regio's 's Hertogenbosch en Zaltbommel verzorgt zij ook yogasessies aan huis. Naast het bewegen en ontspannen is samen yoga doen een vorm van aandacht en verbinding. Twee belangrijke aspecten bij gezond en gelukkig ouder worden. Voor meer informatie zie www.happyou.nl

Deel je ervaringen en suggesties!
(Advertentie)